Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag wint voor de derde keer op rij met Manchester United

Ten Hag wint voor de derde keer op rij met Manchester United

1 sep 2022, 23:02

Erik ten Hag heeft met Manchester United voor de derde keer op rij gewonnen. Ook de uitwedstrijd tegen Leicester City leverde 3 punten op: 0-1.

Halverwege de eerste helft werd Sancho door Marcus Rashford alleen voor de keeper gezet en de matchwinner omspeelde doelman Danny Ward, waarna hij de bal eenvoudig in het doel tikte. Het was Sancho's tweede doelpunt van het seizoen.

Sancho werd na ruim een uur vervangen door Cristiano Ronaldo, die door Ten Hag wederom op de bank was gezet. Tyrell Malacia speelde de hele wedstrijd, Donny van de Beek mocht niet invallen. Voor Antony, die donderdag werd overgenomen van Ajax, kwam het duel in het King Power Stadium te vroeg.

United heeft na vijf duels 9 punten en staat op de vijfde plaats, achter Arsenal, Manchester City, Tottenham Hotspur en Brighton & Hove Albion. Leicester is slecht aan het seizoen begonnen en heeft pas 1 punt.

Zondag neemt Manchester United het op tegen koploper Arsenal.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.