Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag wint ook derde oefenduel met Manchester United

Ten Hag wint ook derde oefenduel met Manchester United

19 juli 2022, 14:10

Erik ten Hag heeft met Manchester United ook het derde oefenduel van de voorbereiding gewonnen. In Melbourne was de ploeg van de van Ajax overgekomen coach met 3-1 te sterk voor Crystal Palace. Invaller Donny van de Beek gaf de assist op de 2-0 van Marcus Rashford.

Basisspeler Tyrell Malacia, van Feyenoord overgenomen, stond met een hoge bal over de breedte van het veld aan de basis van de openingstreffer van Anthony Martial. De aanvaller, die al twee keer eerder in de voorbereiding had gescoord, werkte een voorzet van Diogo Dalot in het doel. Malacia werd in de tweede helft gewisseld.

Van de Beek kwam gelijk na rust in het veld en gaf na enkele minuten zijn assist. Jadon Sancho maakte de 3-0, Joel Ward scoorde voor Crystal Palace. Will Fish pakte namens United nog een rode kaart. De van Ajax overgenomen Lisandro Martínez was er nog niet bij.

Eerder won United op de tournee door Azië en Australië van Liverpool (4-0) en Melbourne Victory (4-1).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.