Terug

Volg Vandaag Inside

'Ten Hag wil naast De Jong ook controleur van Chelsea aantrekken'

'Ten Hag wil naast De Jong ook controleur van Chelsea aantrekken'

15 mei 2022, 12:15

Erik Ten Hag wil flink wat veranderingen doorvoeren op het middenveld bij Manchester United. Volgens The Daily Mirror is de 59-jarige trainer erg geïnteresseerd N'Golo Kanté.

Ondanks dat de Franse middenvelder al 31 jaar oud is, ziet Ten Hag dat niet als een probleem. De kersverse coach van Manchester United vindt Kanté de ideale leider voor alle jonge spelers bij de club. Ook loopt het contract van de oud-speler van Leicester City volgend jaar af, wat gunstig kan zijn voor de transfersom.

Kanté is lang niet de enige middenvelder op het verlanglijstje van Ten Hag. Spaanse media wisten eerder ook al te melden dat de oud-trainer van FC Utrecht erg uitkijkt naar een hereniging met Frenkie de Jong.

N'Golo Kanté speelde in de jeugdopleiding van Boulogne voordat hij naar SM Caen vertrok. In 2015 maakte de kleine Fransman een transfer naar Leicester City, daar werd hij in 2016 landskampioen en maakte hij voor een slordige 35 miljoen de overstap naar Chelsea.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.