Terug

Volg Vandaag Inside

'Ten Hag wil Gakpo zo snel mogelijk naar Manchester halen als vervanger van Ronaldo'

'Ten Hag wil Gakpo zo snel mogelijk naar Manchester halen als vervanger van Ronaldo'

26 nov 2022, 12:55

Cody Gakpo moet de vervanger worden van de vertrokken Cristiano Ronaldo bij Manchester United, zo meldt ESPN. De PSV'er is dit seizoen in bloedvorm en scoorde ook al twee keer op het WK.

Naast Gakpo staat ook AC Milan-uitblinker Rafael Leão op het lijstje van Ten Hag. ESPN schrijft dat United eigenlijk geen winterse aankopen wilde doen, maar door het plotselinge vertrek van Ronaldo is er toch ruimte voor een nieuwe aanwinst. Nu Ronaldo de deur uit is, komt er ruimte in de salariskosten. De Portugese ster verdiende ruim €15 miljoen euro per jaar in Manchester.

Afgelopen zomer was er ook al veel Engelse belangstelling voor Gakpo. Naast Man United hadden ook Leeds United en Southampton veel interesse in de Brabander. PSV wil naar verwachting rond de €50 miljoen euro voor hun sterspeler. Het liefst zien de Eindhovenaren Gakpo pas komende zomer vertrekken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.