Terug

Volg Vandaag Inside

'Ten Hag wil Brobbey deze winter naar Manchester United halen'

'Ten Hag wil Brobbey deze winter naar Manchester United halen'

20 jan 2024, 12:05

Erik ten Hag wil met Manchester United Brian Brobbey deze winter overnemen van Ajax. Dat meldt Florian Plettenberg namens Sky Sport. De 21-jarige spits stond afgelopen zomer ook al in de belangstelling van The Red Devils, maar toen bleef Brobbey in Amsterdam.

De kans is echter klein dat Brobbey deze winter naar Manchester United vertrekt, omdat Ajax hem hoe dan ook wil behouden. Volgens Plettenberg zal de Premier League-club zich dan alsnog ook komende zomer weer melden bij de Amsterdammers, waar Brobbey nog een contract heeft tot medio 2027.

Brobbey maakte dit seizoen in 25 officiële wedstrijden dertien doelpunten en gaf daarin vier assists voor Ajax. De Amsterdammers ontvangen zondag in de Johan Cruijff ArenA RKC Waalwijk.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.