Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag: 'We zijn pas op de helft, er is nog niks verloren'

Ten Hag: 'We zijn pas op de helft, er is nog niks verloren'

9 apr 2021, 01:32

Trainer Erik ten Hag van Ajax hield na de thuisnederlaag tegen AS Roma in de Europa League (1-2) de moed erin. "Dit doet pijn, maar we zijn pas op de helft. We hebben gezien dat we met hun niveau mee kunnen. En dat wij Roma ook onze wil kunnen opleggen en dat wij op voorsprong kunnen komen, die we zelfs hadden kunnen vergroten. Dat biedt perspectief voor de return volgende week in Rome. Maar het zal daar zwaar worden, dat is ook duidelijk."

Dusan Tadic miste bij een stand van 1-0 een strafschop en doelman Kjell Scherpen, de vervanger van Maarten Stekelenburg (niet fit), ging bij de gelijkmaker zwaar in de fout. "Dusan is een expert op strafschoppen, hij heeft al zo vaak raak geschoten. Maar het is geen automatisme, geen zekerheid om het zomaar te zeggen. Maar bij hem normaal wel, maar nu mist hij en daarna draaide de wedstrijd om en dat is jammer."

Over de goedkope Italiaanse gelijkmaker zei Ten Hag bij RTL7: "Voetbal is een spel van fouten. We hebben allemaal een goede wedstrijd gespeeld en het was een goede teamprestatie. Hoe wij hier hebben gespeeld, geeft mij voldoening."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.