Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag: 'We kwamen bepaalde afspraken niet na'

Ten Hag: 'We kwamen bepaalde afspraken niet na'

5 mrt 2020, 00:35

Erik ten Hag vond dat Ajax woensdag in de halve finale van de KNVB-beker onnodig van FC Utrecht verloor. "Een vrije trap en een penalty", doelde de trainer op de twee tegendoelpunten: 2-0.

"We gaven de vrije trap onnodig weg. Het was totaal geen gevaarlijke situatie. We kwamen afspraken niet na die we hebben bij dit soort vrije trappen. Dan krijg je dit", aldus Ten Hag over het doelpunt van Sander van de Streek in de 33e minuut.

Na een overtreding van Edson Álvarez op Van de Streek benutte Simon Gustafson na rust een strafschop. Ten Hag: "We hadden de wedstrijd neutraal moeten houden. Nu speelden we ze in de kaart."

De trainer van Ajax geeft de moed niet op. "We hebben verloren door hele naïeve fouten. Nu moeten we dat meenemen naar de volgende wedstrijd. Zondag tegen AZ was het vertrouwen even weg. Maar vandaag konden we wel weer druk zetten en zag ik weer een bepaalde rust in ons spel. Nu moeten we van daaruit weer kansen gaan creëren."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.