Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag vreest niet voor ramadan: 'Totaal geen zorgen'

Ten Hag vreest niet voor ramadan: 'Totaal geen zorgen'

3 mei 2019, 18:07

Trainer Erik ten Hag verwacht niet dat Ajax aan kracht inboet als Hakim Ziyech, Noussair Mazraoui en Zakaria Labyad aan de ramadan deelnemen. ,,Daar maak ik me totaal geen zorgen over", zegt hij. ,,Het is een keuze van onze spelers. Ik laat ze daar helemaal vrij in."

,,Maar ik weet uit ervaring dat spelers prima kunnen functioneren als ze aan de ramadan deelnemen", vervolgde Ten Hag. ,,Met FC Utrecht hebben we zo de play-offs om Europees voetbal gewonnen. We moesten voor eigen publiek tegen AZ een achterstand van 3-0 goedmaken. En het was 35 graden. Extremer kon het bijna niet. Maar uiteindelijk lukte het wel, met een hoofdrol voor Labyad."

Ten Hag verdwaald in stadion Tottenham Hotspur

Ten Hag verdwaald in stadion Tottenham Hotspur
1:50
Ten Hag verdwaald in stadion Tottenham Hotspur

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.