Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag voelt vertrouwen van nieuwe eigenaar Manchester United: 'Zij willen met mij werken'

Ten Hag voelt vertrouwen van nieuwe eigenaar Manchester United: 'Zij willen met mij werken'

29 dec 2023, 16:22

Erik ten Hag zegt dat de nieuwe eigenaren van Manchester United graag met hem willen samenwerken. Dat zei de trainer in aanloop naar het duel met Nottingham Forest op zaterdag.

"Zij willen met mij werken en ik wil met hen werken. We hebben gesprekken en ontmoetingen, dus we zullen zien. Maar ik houd me nu vooral bezig met de wedstrijden", aldus Ten Hag.

Jim Ratcliffe, de baas van oliegigant Ineos, heeft 25 procent van de aandelen van de Engelse voetbalclub in handen gekregen. Hij gaat zich met de voetbalzaken bij de club bemoeien. Dave Brailsford, de man die ook manager is van de wielerploeg van Ineos, is de nieuwe directeur van de club.

Ten Hag kent een zwaar seizoen met United. De ploeg staat zevende in de Premier League en is uitgeschakeld in de Champions League. De Nederlander staat daardoor zo nu en dan flink onder druk.

Manchester United speelt zaterdagavond uit bij Nottingham Forest. Het is de laatste wedstrijd van het jaar voor beide ploegen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.