Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag vindt rentree Onana logisch: 'Maar Pasveer de béste van Nederland'

Ten Hag vindt rentree Onana logisch: 'Maar Pasveer de béste van Nederland'

24 nov 2021, 18:40

Erik ten Hag heeft gereageerd op de rentree van André Onana onder de lat bij Ajax. De Kameroener begint voor het eerst sinds januari weer aan een wedstrijd van Ajax 1 en dat is volgens de oefentrainer een logische volgende stap in het proces van Onana.

Ten Hag kiest woensdagavond voor Onana onder de lat en slachtoffert daarmee eerste keeper Remko Pasveer. Volgens de trainer is Pasveer echter nog altijd zijn nummer 1. 'Remko is op dit moment wel de beste keeper van Nederland. De beste Nederlander op dit moment. Maar het seizoen is lang en André heeft heel weinig wedstrijdritme. Vorige week 2 wedstrijden. Hij moet wel weer gaan keepen als je er een jaar uit bent geweest en we hebben een goede opbouw gemaakt. Dan is dit de volgende vuurdoop', aldus Ten Hag.

Vervolgens wordt Ten Hag gevraagd naar eerdere uitspraken van Marc Overmars, die aangegeven zou hebben dat Onana niet meer zou terugkeren in het doel van Ajax. 'Ik weet niet of hij dat zo hard heeft gezegd. Dat heb je denk ik verkeerd begrepen. Dat geloof ik niet', besluit Ten Hag.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.