Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag verwacht aan te blijven als trainer van Manchester United: 'Het is geen vraagstuk'

6 apr 2024, 15:23

Erik ten Hag twijfelt er niet aan dat hij ook volgend jaar de trainer is bij Manchester United. "Het is geen vraagstuk", zegt de voormalige coach van Ajax op Sky Sports. "Ik concentreer me op mijn werk, op dit proces, op dit project. Ik geniet ervan om hier te zijn. Het is gewoon een grote uitdaging."

Sportief gezien staat de Engelse club er dit seizoen niet heel best voor en in de Engelse media is al veelvuldig gezinspeeld op een vertrek van Ten Hag. Manchester United staat zesde in de Premier League, ver verwijderd van een ticket voor de Champions League. De club staat wel in de halve finales van de FA Cup. Zondag is koploper Liverpool de tegenstander.

"Het gaat niet altijd goed en de resultaten vallen soms tegen, maar ik ben er zeker van dat we het juiste pad volgen naar nieuwe successen", aldus Ten Hag.

Onlangs opperde Valentijn Driessen in Vandaag Inside de naam van Ten Hag voor het trainerschap van Ajax. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.