Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag vertaalt Nederlands spreekwoord voor ineenstorting ploeg: 'Like a pack of cards'

Ten Hag vertaalt Nederlands spreekwoord voor ineenstorting ploeg: 'Like a pack of cards'

15 juli 2022, 17:30

Het Manchester United van trainer Erik ten Hag won vrijdag ook de tweede wedstrijd van het voorseizoen (Melbourne Victory, 1-4). In een interview na afloop had de coach echter nog voldoende kritiek op zijn eigen ploeg, waarin hij ook een Nederlands spreekwoord aanhaalde: 'it ended up like a pack of cards' oftewel: hij zag zijn ploeg als een kaartenhuis instorten. Daarmee treedt de nieuwbakken trainer van United in de voetsporen van bondscoach Louis van Gaal, die niet vies was van een vertaling naar het Engels. Bekijk het fragment uit het interview van Ten Hag hieronder!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.