Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag verrast met basisplaats Martínez; Blind op het middenveld

Ten Hag verrast met basisplaats Martínez; Blind op het middenveld

21 okt 2020, 21:52

Ajax begint vanavond de groepsfase van de Champions League met een thuiswedstrijd tegen Liverpool. Het was nog even de vraag wie er gaat starten aan de kant van de Amsterdammers, maar inmiddels heeft Ajax de opstelling via Twitter bekendgemaakt.

Jurriën Timber en Anthony zijn de enige spelers die vanavond ontbreken. De twee zijn niet fit genoeg. Ondanks dat Ajax verder niet is ingegaan op het ontbreken van die twee, menen insiders te weten dat zij corona hebben.

Ajax begint met de volgende elf namen: Onana, Mazraoui, Schuurs, Martinez, Tagliafico, Blind, Klaassen, Gravenberch, Kudus, Neres en Tadic.

Liverpool moet het onder andere doen zonder Virgil van Dijk. Jürgen Klopp heeft gekozen voor de volgende elf namen: Adrian, Alexander-Arnold, Fabinho, Gomez, Robertson, Wijnaldum, Jones, Milner, Mane, Salah en Firminho.

Het duel staat onder leiding van de Duitser Felix Brych. Brych floot eerder onder andere de wedstrijden Ajax - Tottenham Hotspur en Real Madrid - Ajax.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.