Ten Hag verliest opnieuw met Manchester United en lijdt negende nederlaag

30 dec 2023, 20:44

Manchester United heeft in de Premier League de negende nederlaag van het seizoen geleden. Het elftal van trainer Erik ten Hag ging met 2-1 onderuit bij Nottingham Forest.

De Argentijn Nicolás Domínguez zette Nottingham in de 64e minuut op voorsprong. Marcus Rashford leek een nederlaag voor United te voorkomen, maar Morgan Gibbs-White scoorde in de slotfase opnieuw voor Nottingham.

Manchester United blijft zevende met 31 punten. Koploper Liverpool heeft 11 punten meer.

"Het resultaat is duidelijk. Het is teleurstellend", zei Ten Hag tegen de BBC. "De nederlaag was onnodig. We hebben het in de eerste helft laten liggen. In de tweede waren we beter. We weten dat we beter kunnen dan dit."

Het was voor Nottingham Forest de eerste overwinning op Manchester United sinds 1994.