Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag verlengt contract bij Ajax

Ten Hag verlengt contract bij Ajax

30 apr 2021, 11:20

Erik ten Hag blijft langer verbonden aan Ajax. De 51-jarige oefenmeester heeft met Ajax overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract, dat liep tot en met 30 juni 2022. De nieuwe overeenkomst gaat in per 1 juli 2021 en heeft een looptijd tot en met 30 juni 2023.

Ten Hag is sinds eind december 2017 de hoofdtrainer van Ajax. Na een lastig eerste half jaar won hij in zijn eerste seizoen de landstitel en KNVB-beker met de Amsterdamse club. Ajax bereikte onder zijn leiding bovendien de halve finales van de Champions League.

Ajax stond het afgelopen seizoen bovenaan in de Eredivisie toen het seizoen vanwege corona werd afgebroken. Ten Hag kan zondag opnieuw de 'dubbel' met Ajax winnen. Een gelijkspel in het thuisduel met FC Emmen volstaat voor de 35e landstitel. De club won twee weken geleden al de KNVB-beker.

Ten Hag werd de afgelopen weken in verband gebracht met enkele Duitse clubs en Tottenham Hotspur. De trainer liet ook herhaaldelijk weten dat hij gelukkig is bij Ajax en veel perspectief ziet voor het komende seizoen. Ten Hag hoopt zijn selectie grotendeels intact te houden en op enkele posities te versterken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.