Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag: 'Varela keept donderdag tegen Getafe'

Ten Hag: 'Varela keept donderdag tegen Getafe'

16 feb 2020, 18:15

Erik ten Hag heeft op de persconferentie na afloop van Ajax-RKC (3-0) verteld dat Bruno Varela onder de lat staat in het heenduel tegen Getafe van aanstaande donderdag. Eerste doelman André Onana ontbreekt vanwege een schorsing.

Varela keepte afgelopen week bij Jong Ajax tegen Jong FC Utrecht, en ging daar een aantal keer in de fout: 'Een speler die in het eerste heeft gespeeld brengt bij Jong nooit wat je kunt verwachten. Maar hij weet ook dat het niet goed was. Hij kan op een veel hoger niveau keepen. Dat gaat hij donderdag ook doen. Hij heeft het vertrouwen van ons. Dat hebben we ook naar hem uitgesproken. Het is aan hem nu.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.