Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag twijfelt nog over Neres

Ten Hag twijfelt nog over Neres

27 aug 2018, 20:31

KIEV (ANP) - Trainer Erik ten Hag beslist dinsdag pas vlak voor de uitwedstrijd tegen Dinamo Kiev of hij een beroep doet op David Neres. De Braziliaan lijkt hersteld van een hamstringblessure en is met zijn ploeggenoten op het vliegtuig naar Oekraïne gestapt. ,,Het is een belangrijke wedstrijd, maar we willen niet dat hij er straks zes maanden uit ligt", zei de coach van Ajax. ,,Hij moet helemaal pijnvrij zijn om te kunnen spelen."

Ten Hag wil eerst afwachten hoe Neres reageert op zijn inspanningen tijdens de laatste training van maandagavond voor de return in de play-offs van de voorronden van de Champions League. ,,En daarna gaan we een beslissing over hem nemen", zei hij.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.