Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag tijdens onderonsje met Van der Vaart: 'Dan was je pas écht goed'

Ten Hag tijdens onderonsje met Van der Vaart: 'Dan was je pas écht goed'

5 aug 2021, 12:13

Ajax heeft de voorbereiding afgesloten met een 4-0 overwinning op Leeds United. De Amsterdammers lijken daarmee klaar te zijn voor aankomende zaterdag tegen PSV in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Na afloop van het oefenduel met Leeds United legde Erik ten Hag aan Rafael van der Vaart uit bij Ziggo Sport, waarom zijn spelers zo hard doortrainen.

De oud-Ajacied had het nooit zo met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. 'Weet je hoe blij spelers zijn als de voorbereiding erop zit, ik was er altijd heel erg blij mee', zei Van der Vaart in gesprek met Ten Hag.

De Ajax-trainer legde direct haarfijn uit waarom hij altijd graag doortraint met zijn spelers. 'Maar Rafael, deze trainer traint gewoon keihard door', reageerde Ten Hag. Van der Vaart concludeerde daarna dat het maar goed is geweest dat Ten Hag nooit zijn trainer is geweest. 'Dan was je pas écht goed geweest', aldus De Tukker.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.