Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag tevreden over Ajax

Ten Hag tevreden over Ajax

24 feb 2019, 16:04

DEN HAAG (ANP) - Trainer Erik ten Hag was tevreden over de ruime uitzege van Ajax op ADO Den Haag (5-1). ,,We hebben een lastige opdracht goed uitgevoerd", zei hij.

In de eerste helft mocht het spel van Ajax wel wat sneller van Ten Hag. ,,Dat kwam ook omdat het veld zo stroperig was. Maar wij moeten toch meer brengen en sneller voetballen om de tegenstander uit elkaar te spelen. Wij kregen de kansen, maar kwamen toch op achterstand. Gelukkig maakten we dat snel goed."

Ajax startte met Kasper Dolberg in de spits en Donny van de Beek op de positie van de gepasseerde Lasse Schöne. ,,Zo konden we nog aanvallender spelen. Donny heeft dat met een doelpunt en assist goed ingevuld. En Dolberg wordt steeds sterker. Al mag hij soms nog iets gretiger zijn."

,,Al met al een goede zege", concludeerde Ten Hag. ,,Op naar woensdag", blikte hij vooruit op de halve finale van de beker tegen Feyenoord. ,,Daar hebben we wat recht te zetten."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.