Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag: 'Terugkeer Lasse Schöne is niet logisch'

Ten Hag: 'Terugkeer Lasse Schöne is niet logisch'

11 jan 2020, 14:20

Lasse Schöne lijkt (voorlopig) niet terug te keren bij Ajax, zo geeft Erik ten Hag aan in een interview met FOX Sports: 'Op dit moment is het niet logisch om Schöne terug te halen.'

De afgelopen weken werd er veel gespeculeerd over de terugkeer van Schöne naar Amsterdam, omdat hij bij Genoa op een zijspoor is geraakt. Ten Hag lijkt zijn zinnen echter niet op een terugkeer van de Deen te hebben gezet.

'Lasse heeft de keuze gemaakt om weg te gaan. Ik had hem liever gehouden, alleen hij koos anders. Op dit moment hebben wij in de selectie die positie ingevuld, en we hebben meerdere opties. Gravenberch, Ekkelenkamp, wij hebben daar mogelijkheden. Op dit moment is het niet logisch om Schöne terug te halen.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.