Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag sluit terugkeer naar Ajax niet uit: 'Waarom niet?'

3 mei 2024, 21:41

Erik ten Hag vertelt in gesprek met Viaplay dat hij voorlopig nog een contract bij Manchester United heeft, maar een toekomstige terugkeer naar Ajax niet uitsluit.

Ten Hag krijgt van verslaggever Koen Weijland de vraag wat het met hem doet dat hij bovenaan op het lijstje bij Ajax staat als hoofdtrainer. “Feit is gewoon dat ik hier nog een jaar een doorlopend contract heb. Ik heb bewust getekend en ben geen persoon die wegloopt. Ik ga er dus vanuit dat ik volgend jaar bij Manchester United ben.” Volgens de oefenmeester is er dan ook geen contact geweest met de Amsterdammers.

Echter sluit Ten Hag een toekomstige terugkeer naar Ajax niet uit. “Waarom niet? Ik heb een hele goede periode bij Ajax gehad. Ik heb er op een hele prettige manier kunnen werken. Het is een fascinerende club, waar heel veel mogelijkheden liggen”, besluit hij.

Johan Derksen vertelde onlangs in Vandaag Inside dat hij de kritiek die Erik ten Hag krijgt niet terecht vindt. "Hij doet het helemaal niet slecht bij Manchester United".

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.