Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag reageert op transfergerucht: ‘Gaat heel duur worden’

Ten Hag reageert op transfergerucht: ‘Gaat heel duur worden’

13 okt 2021, 09:12

Erik ten Hag heeft gereageerd op de vermeende interesse van Borussia Dortmund in Sébastien Haller. Volgens BILD is de spits van Ajax in beeld om Erling Haaland op te volgen. 

Die Borussen houden rekening met een zomers vertrek van de sterke spits en hopen met Haller alvast een vervanger in huis te halen. ’Ik ken de plannen van Dortmund niet’, zegt Ten Hag in het Duitse dagblad. ‘Maar gezien de klasse van Sébastian sluit ik in ieder geval niet uit dat hij een interessante speler kan zijn voor Borussia Dortmund.’

Ajax laat de 27-jarige spits niet voor niets naar de Bundesliga vertrekken. ’Dat gaat heel duur worden’, waarschuwt Ten Hag. 

Ajax nam Haller in januari van dit jaar over van West Ham United voor ruim 22 miljoen euro. De spits maakte in 34 wedstrijden 23 doelpunten voor de Amsterdammers en gaf daarin negen assists. Het contract van Haller in Amsterdam loopt nog tot medio 2025.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.