Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag positief over meespelen Neres

Ten Hag positief over meespelen Neres

8 dec 2020, 14:20

Trainer Erik ten Hag heeft goede hoop dat David Neres, Noussair Mazraoui en Nicolás Tagliafico woensdag voor Ajax in actie kunnen komen tijdens de thuiswedstrijd tegen Atalanta in de Champions League. 'Ze gaan zo trainen en daarna moeten we afwachten hoe ze reageren', zei hij. 'Maar ik ben positief.'

Ten Hag is minder positief over het meespelen van Lassina Traoré, die zaterdag uitviel tegen FC Twente. 'Hij gaat ook trainen, maar hij is ook ons grootste vraagteken', zei de trainer.

Neres en Mazraoui raakten vorige week geblesseerd tegen Liverpool. Tagliafico en Traoré moesten zich afgelopen zaterdag tegen FC Twente laten vervangen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.