Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag passeert Van de Beek voor return

Ten Hag passeert Van de Beek voor return

14 aug 2018, 21:17

AMSTERDAM (ANP) - Ajax trapt om 20.30 uur met dezelfde elf spelers af tegen Standard Luik als vorige week in België. Trainer Erik ten Hag heeft het idee dat zij op dit moment het sterkste elftal vormen.

Vergeleken met het teleurstellend verlopen competitieduel van zaterdag met Heracles Almelo (1-1) keren Klaas-Jan Huntelaar, Nicolás Tagliafico, Lasse Schöne en Frenkie de Jong weer terug in de basisformatie. Donny van de Beek, Maximilian Wöber, Carel Eiting en Kaj Sierhuis moeten in de uitverkochte Johan Cruijff ArenA weer op de bank plaatsnemen.

Ajax en Standard Luik speelden vorige week met 2-2 gelijk tegen elkaar. De winnaar over twee duels strijdt tijdens een dubbele ontmoeting met Dinamo Kiev of Slavia Praag om één plaats in de groepsfase van de Champions League.

Opstelling Ajax: Onana; Mazraoui, De Ligt, Blind en Tagliafico; Schöne, Ziyech en Frenkie de Jong; Neres, Huntelaar en Tadic.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.