Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag overweegt spelers te sparen

Ten Hag overweegt spelers te sparen

23 aug 2018, 10:22

AMSTERDAM (ANP) - Trainer Erik ten Hag sluit niet uit dat hij zaterdag enkele spelers rust gunt voor het competitieduel van Ajax met FC Emmen. ,,Deze wedstrijd heeft zijn tol geëist", doelt hij op de zege van zijn ploeg op Dinamo Kiev (3-1) in de play-offs van de voorronden van de Champions League. ,,We zullen kijken welk plan we gaan trekken voor de wedstrijd van zaterdag tegen Emmen. Het heeft er ook mee te maken hoe spelers uit deze wedstrijd zijn gekomen."

Komende dinsdag alweer speelt Ajax de return tegen Dinamo Kiev. In dat duel staat plaatsing voor de groepsfase van de Champions League op het spel. Dat zou niet alleen een startpremie van 15 miljoen euro opleveren. De totale inkomsten van deelname aan het lucratieve toernooi lopen voor Nederlandse deelnemers al snel op tot 35 miljoen euro.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.