Terug

Volg Vandaag Inside

'Ten Hag overweegt drastische maatregelen te nemen tegen Liverpool'

'Ten Hag overweegt drastische maatregelen te nemen tegen Liverpool'

17 aug 2022, 15:05

Harry Maguire staat op het punt vervangen te worden bij Manchester United, zo meldt Manchester Evening News. De Engelse international speelde in de eerste twee Premier League-duels de volle negentig minuten, maar daar lijkt nu verandering in te komen.

Manchester United verloor kansloos tegen respectievelijk Brighton & Hove Albion (1-2) en Brentford (4-0). Daarom denkt trainer Erik Ten Hag na over de mogelijkheden achterin bij 'The Red Devils'. Volgens de Britse krant wil de oud-trainer van Ajax maandagavond met Raphael Varane en Lisandro Martinez starten tegen Liverpool. De oud-speler van Real Madrid is weer fit na een blessure.

Ook Liverpool is kwakkelend aan het seizoen begonnen. 'The Reds' hebben pas twee punten na twee Premier League-duels. Tegen Fulham (2-2) en Crystal Palace (1-1) werd twee keer gelijkgespeeld.

Eén opsteker voor Ten Hag is de schorsing van miljoenenaankoop Darwin Nūnez. De Uruguayaan ontving een rode kaart in het thuisduel tegen Palace nadat hij verdediger Joachim Andersen een kopstoot gaf.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.