Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag neemt 22 spelers mee naar uitduel met Besiktas

Ten Hag neemt 22 spelers mee naar uitduel met Besiktas

23 nov 2021, 09:48

Ajax is met 22 spelers vertrokken naar Istanbul voor de uitwedstrijd van woensdag tegen Besiktas in de Champions League. Trainer Erik ten Hag kan geen beroep doen op middenvelder Edson Álvarez, die geschorst is. Verder ontbreken de geblesseerden Mohammed Kudus, Sean Klaiber en Maarten Stekelenburg.

Ajax is met 12 punten uit vier duels al zeker van een plaats in de volgende ronde van de Champions League. Besiktas heeft nog geen punt. Ajax won de thuiswedstrijd tegen de Turkse kampioen in september met 2-0. De wedstrijd in Istanbul begint om 18.45 uur.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.