Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag moest over hobbels en bergen heen

Ten Hag moest over hobbels en bergen heen

15 mei 2019, 23:53

DOETINCHEM (ANP) - Trainer Erik ten Hag zag zijn eerste volledige seizoen bij Ajax bekroond met de bekerwinst en de landstitel. "Vooraf teken je hiervoor", zei Erik ten Hag, die precies een week geleden nog treurde om het mislopen van de finale van de Champions League, tegenover Fox Sports. "Als je de dubbel pakt dan is dat heel aansprekend, maar het litteken van het mislopen van de finale blijft."

Ajax besloot de eredivisie met een fraaie zegereeks en besloot het seizoen met 86 punten. "Hobbels heb je altijd en soms ook bergen. Maar daar moet je overheen", aldus Ten Hag, die op 1 januari 2018 in dienst trad bij Ajax. "De spelers waren zo bewust bezig hun doel te bereiken. Er is een bepaalde onverzettelijkheid ingeslopen en ik heb spelers in hun kracht laten spelen. Ik heb geen concessies gedaan."

Ten Hag is dan ook trots op zijn elftal. "Er was zoveel plezier en een bepaalde uitstraling. We hebben mensen blij gemaakt."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.