Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag: met deze selectie gaan we het doen

Ten Hag: met deze selectie gaan we het doen

31 aug 2018, 19:21

AMSTERDAM (ANP) - De transfermarkt is nog tot middernacht open, maar trainer Erik ten Hag verwacht geen actie meer bij Ajax. ,,We gaan er vanuit dat we het dit seizoen met deze selectie gaan doen. We hebben een goede groep'', zei Ten Hag, die deze week met zijn ploeg het hoofdtoernooi van de Champions League bereikte.

Hakim Ziyech zou deze zomer eigenlijk vertrekken, maar een transfer van de Marokkaanse international bleef uit. Inmiddels zijn de onderhandelingen over een nieuw en verbeterd contract al begonnen. ,,Ik hoop dat we Hakim om middernacht nog steeds aan boord hebben, ik ga daar voor 100 procent vanuit. De contractbesprekingen zijn al gestart'', aldus Ten Hag, die liet weten dat hij liever had gezien dat Noussair Mazraoui het Nederlands elftal had verkozen boven Marokko. ,,Ik heb het hier niet met hem over gehad. Noussair heeft dit besloten in samenspraak met zijn familie en zaakwaarnemer.''

Frenkie de Jong mag zich voor het eerst melden bij Oranje. ,,Fantastisch dat hij er bij zit, al is het ook geen verrassing meer. Frenkie heeft zichzelf in de selectie gespeeld'', aldus Ten Hag.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.