Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag maakt zich geen zorgen over Dolberg

Ten Hag maakt zich geen zorgen over Dolberg

12 aug 2019, 17:59

Trainer Erik ten Hag van Ajax maakt zich nog geen grote zorgen over Kasper Dolberg. De Deen lijkt na een teleurstellend seizoen op dit moment slechts de derde spits van de club uit Amsterdam, achter Dusan Tadic en Klaas-Jan Huntelaar.

"Nee, ik maak me geen zorgen over Kasper", stelde Ten Hag. "We praten weleens, net zoals andere mensen uit onze staf dat doen. Maar dat doen we met iedereen. Zo proberen we elkaar te verbeteren."

"Dolberg heeft een uitstekende voorbereiding op dit seizoen achter de rug", zei Ten Hag. "Hij scoorde in de Johan Cruijff Schaal en speelde een mindere wedstrijd tegen Vitesse. Vorige week tegen PAOK raakte hij snel geblesseerd. Ik heb ook andere opties voor zijn positie. Tadic en Huntelaar doen het uitstekend. Huntelaar valt super scherp in. Er is veel concurrentie en het gaat erom dat spelers elkaar zo beter maken."

VIDEO - Huntelaar of Dolberg?

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.