Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag lovend over Klaassen: 'Op veel momenten uitstekend gedaan'

Ten Hag lovend over Klaassen: 'Op veel momenten uitstekend gedaan'

29 jan 2021, 11:51

Davy Klaassen kwam afgelopen zomer over van Werder Bremen. In zijn eerste paar wedstrijden wist Klaassen gelijk te overtuigen. Hij maakte een aantal doelpunten en liet zien wat zijn waarde voor Ajax is. De laatste weken lijkt zijn stijgende lijn echter te stagneren. Gisteren speelde hij voor het eerst op een nieuwe positie, vlak achter de spits.

Waar Klaassen normaal gesproken altijd de rechterkant van het middenveld beslaat, speelde hij gisteren voor het eerst achter spits Sébastien Haller. Ten Hag liet na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen Willem II weten wat hij vond van de middenvelder.

'Hij is nu een keertje begonnen op die positie direct achter de spits. Dat heeft hij op heel veel momenten en in veel situaties uitstekend gedaan. Ik denk dat hij een paar keer gevaarlijk opdook en goed in scoringspositie kwam. Uiteindelijk maakt hij een goede goal dus hij heeft het naar behoren gedaan', zo besluit Ten Hag.

Bekijk hier de reactie van Erik ten Hag.

Ten Hag over voetbalniveau: ‘Te maken met de tijd waarin we z...
2:07
Ten Hag over voetbalniveau: ‘Te maken met de tijd waarin we z...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.