Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag lijdt eerste nederlaag met Manchester United

Ten Hag lijdt eerste nederlaag met Manchester United

30 juli 2022, 15:50

Erik ten Hag heeft voor het eerst een verlies geleden in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De ploeg incasseerde zaterdag in de absolute slotfase een tegentreffer en ging ten onder tegen Atlético Madrid: 0-1.

João Félix bezorgde Ten Hag zijn eerste nederlaag als hoofdcoach van de Premier League-club. Tyrell Malacia was de enige oud-Eredivisionist in de basis. Donny van de Beek en Christian Eriksen vielen later in.

Tot zaterdag bleven 'The Red Devils' echter knap ongeslagen met onder meer overwinningen op Liverpool (4-0), Crystal Palace (3-1)en Melbourne Victory (4-1). Tegen Aston Villa werd niet gewonnen noch verloren (2-2).

Manchester United begint het nieuwe seizoen in de Premier League komende zondag 7 augustus met een thuiswedstrijd tegen Brighton & Hove Albion.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.