Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag laat Van de Beek thuis voor oefentrip naar Noorwegen

Ten Hag laat Van de Beek thuis voor oefentrip naar Noorwegen

11 juli 2023, 17:24

Manchester United gaat zonder Donny van de Beek naar Noorwegen, waar het elftal van trainer Erik ten Hag op trainingskamp gaat. De naam van de 26-jarige Nederlandse middenvelder ontbreekt op de lijst van 26 spelers.

Van de Beek liep begin januari een zware knieblessure op. De voormalig speler van Ajax hervatte in de voorbereiding op dit seizoen de trainingen en deed ook weer met de groep mee.

Manchester United speelt woensdag in Oslo een oefenwedstrijd tegen Leeds United. In de periode daarna volgen nog oefenduels met Olympique Lyon, Arsenal, Wrexham, Real Madrid, Borussia Dortmund, RC Lens en Athletic Club. Manchester United speelt op 14 augustus de eerste competitiewedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.