Terug

Volg Vandaag Inside

Manchester United laat dure punten liggen tegen Newcastle United

Manchester United laat dure punten liggen tegen Newcastle United

16 okt 2022, 00:00

Trainer Erik ten Hag is met Manchester United thuis niet verder gekomen dan een 0-0-gelijkspel tegen Newcastle United. De thuisploeg kreeg in de slotfase nog grote kansen op de winnende treffer, maar een inzet van dichtbij van Fred ging naast het lege doel en Marcus Rashford kopte ook nog naast.

Voor Ten Hag is het puntenverlies tegen het sterk presterende Newcastle het vierde van het seizoen. De achterstand op koploper Arsenal is na negen duels van beide clubs nu 8 punten. Manchester United blijft op de vijfde plek wel een plaats hoger staan dan Newcastle.

In de eerste helft was Joelinton namens de uitploeg het dichtst bij een doelpunt. Doelman David De Gea zag de bal achtereenvolgens op de lat en paal belanden. In de slotfase van de eerste helft was United nog gevaarlijk, maar onder meer een voorzet van Antony bereikte Cristiano Ronaldo niet. De Portugees was weer in de basis begonnen, Tyrell Malacia bleef op de bank.

Ronaldo dacht aan het begin van de tweede helft twee keer te hebben gescoord. Eerst ging een treffer niet door vanwege buitenspel, daarna probeerde de aanvaller slim te zijn door een vrije trap te onderscheppen voordat de doelman deze had genomen. Een andere speler had de bal daarvoor wel al aangeraakt. De scheidsrechter oordeelde dat de vrije trap nog niet was genomen, waardoor het doelpunt niet doorging.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.