Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag laat Manchester United starten zonder Nederlanders

Ten Hag laat Manchester United starten zonder Nederlanders

7 aug 2022, 14:54

Manchester United begint zonder Nederlanders aan het seizoen van de Premier League. De nieuwe trainer Erik ten Hag heeft Tyrell Malacia en Donny van de Beek niet opgenomen in zijn basisformatie voor het thuisduel met Brighton & Hove Albion. Malacia en Van de Beek starten op de bank, net als de Portugese vedette Cristiano Ronaldo die nog niet klaar is voor een hele wedstrijd.

Lisandro Martínez, net als Ten Hag overgekomen van Ajax, verschijnt op Old Trafford wel aan de aftrap voor United. Ook Christian Eriksen heeft een basisplaats. Joël Veltman maakt deel uit van de basisformatie van Brighton & Hove Albion.

Het duel begint om 15.00 uur.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.