Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag kiest voor verrassende opstelling in return tegen AS Roma

Ten Hag kiest voor verrassende opstelling in return tegen AS Roma

15 apr 2021, 21:34

Sean Klaiber begint om 21.00 uur met Ajax aan de uitwedstrijd tegen AS Roma in de kwartfinale van de Europa League. De rechtsback vervangt de geschorste Devyne Rensch en krijgt de voorkeur boven Perr Schuurs, die op de bank begint. De keuze voor Klaiber houdt in dat Jurriën Timber in het centrum van de defensie kan blijven spelen.

Ajax moet een achterstand van 1-2 goedmaken om voor de derde keer in vijf seizoenen een halve finale van een Europees bekertoernooi te kunnen bereiken. Trainer Erik ten Hag kiest voor dezelfde aanvallers als een week geleden in de verloren thuiswedstrijd tegen AS Roma. Dusan Tadic vormt een voorhoede met de Braziliaanse buitenspelers Antony en David Neres.

Maarten Stekelenburg verdedigt het doel van Ajax. Hij miste vorige week de thuiswedstrijd tegen zijn oude Italiaanse club vanwege een knieblessure.

Opstellingen:

AS Roma: Pau Lopez; Mancini, Cristante en Ibanez; Karsdorp, Veretout, Diawara en Calafiori; Pellegrini, Dzeko en Mkhitaryan.

Ajax: Stekelenburg; Klaiber, Jurriën Timber, Martínez en Tagliafico; Álvarez, Klaassen en Gravenberch; Antony, Tadic en Neres.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.