Terug

Volg Vandaag Inside

'Ten Hag is ontevreden en uit frustraties bij clubleiding Manchester United'

'Ten Hag is ontevreden en uit frustraties bij clubleiding Manchester United'

28 dec 2022, 15:32

Erik ten Hag heeft zijn onvrede geuit bij de clubleiding van Manchester United over de mislukte transfer van Cody Gakpo, zo weet ESPN. Gakpo vertrok deze week van PSV naar Liverpool en dus niet naar Manchester.

Afgelopen zomer leek het erop dat de oud-aanvoerder van PSV naar United zou vertrekken, maar daar staken de Eindhovenaren toen een stokje voor. Ondanks dat Ten Hag de transfer van Gakpo wel zag aankomen, blijft de teleurstelling groot. Gakpo en de trainer van Man United hebben namelijk dezelfde zaakwaarnemer.

Liverpool betaalt naar verluidt zo'n 42 miljoen euro voor de aanvaller. Dat bedrag zou kunnen oplopen naar ruim 55 miljoen euro. Liverpool heeft de komst van Gakpo nog niet bevestigd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.