Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag houdt vertrouwen in Lamprou

Ten Hag houdt vertrouwen in Lamprou

25 jan 2019, 16:45

AMSTERDAM (ANP) - Als André Onana nog niet fit was geweest, zou Erik ten Hag zondag tegen Feyenoord Kostas Lamprou opnieuw opstellen. De trainer van Ajax zei vrijdag in zijn vooruitblik op de topper in De Kuip dat hij het vertrouwen in de Griekse reservedoelman na de 4-4 tegen sc Heerenveen niet is kwijtgeraakt.

,,We hebben als collectief gefaald. Als collectief hadden we beter moeten spelen'', aldus Ten Hag, die na het gelijke spel tegen de Friezen het optreden van Lamprou 'grillig' noemde.

Onana maakte donderdag in de bekerwedstrijd tegen Heerenveen (3-1) zijn rentree. De Kameroener stopte in de slotfase een strafschop.

Ten Hag kijkt uit naar de wedstrijd in Rotterdam. ,,We hebben dit seizoen in de Champions League veel ervaring opgedaan met dit soort wedstrijden, ook qua entourage.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.