Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag hoopt dat Antony de nieuwe ster van Ajax wordt: 'Hij is geweldig'

Ten Hag hoopt dat Antony de nieuwe ster van Ajax wordt: 'Hij is geweldig'

12 juli 2020, 11:45

Hakim Ziyech trainde deze week voor het eerst mee in Londen bij Chelsea. Bij Ajax moeten ze door zonder hun sterspeler, maar trainer Erik ten Hag verwacht dat er nieuwe sterren op zullen staan, dat vertelt de oefenmeester in een interview met Ajax. Eén van die mogelijk nieuwe sterren is de Braziliaanse aankoop Antony, die overkomt van São Paulo.

Ten Hag vindt niet dat Ziyech één-op-één te vervangen is, maar weet wel zeker dat er nieuwe spelers op zullen staan die het team gaan dragen. Hij verwacht dan ook veel van zijn Braziliaanse aankoop Antony. 'Daar hopen we allemaal op. Ten eerste dat het een geweldige voetballer is die in het team past en ervoor zorgt dat we titels gaan winnen. En ten tweede, dat het een attractie is. Ik verwacht dat hij daar honderd procent zijn best voor doet. Dan komt de rest vanzelf.'

De oud-trainer van onder meer Bayern München II en FC Utrecht is al zeer tevreden over de kwaliteit van z'n selectie maar de rentree van David Neres en de komst van Antony, doen daar nog een schepje bovenop. 'En als daar inderdaad nog een Antony bijkomt, en Neres die weer aan het terugkomen is, dan denk ik dat wij op dit moment alle posities bezet hebben. En dus een goeie groep hebben die competitief is, die in de Champions League wat kan doen en die in de Nederlandse competitie natuurlijk voor het allerhoogste gaat.'

Ten Hag zit ook niet in over de mogelijke vertrekken van Donny van de Beek, Andre Onana en Nicolás Tagliafico. 'Ik zit daar ontspannen in. Het is ieder jaar hetzelfde. Wij weten dat we goede spelers hebben. Ik wil ze allemaal houden, maar als dat niet lukt moeten daar goede vervangers voor komen. Of we zullen ze vanuit de opleiding moeten laten doorstromen.'

Hansie voorspelde enkele maanden terug dat Ten Hag deze zomer zou vertrekken bij Ajax, deze voorspelling lijkt niet uit te komen. Bekijk het fragment hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.