Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag hoeft Ajax niet te motiveren

Ten Hag hoeft Ajax niet te motiveren

26 feb 2019, 15:16

AMSTERDAM (ANP) - Met nog vers in het geheugen hoe het niet moet, begint Ajax woensdagavond in een volle Kuip aan de halve finale van de KNVB-beker tegen Feyenoord. De club wil niets liever dan revanche nemen voor de smadelijke nederlaag van vorige maand in de competitie (6-2). ,,We willen daar de finale halen", zei trainer Erik ten Hag

Motiveren hoeft de coach van Ajax zijn spelers niet. ,,Ik hoef niet de psycholoog uit de hangen", zei Ten Hag. ,,Als je als Ajax zo verliest in De Kuip dan heersen er grote gevoelens van revanche. Dat lijkt me duidelijk. Wat we daar in de tweede helft aan het doen waren, dat past niet bij Ajax. Er was totaal geen discipline meer. Maar laten we ook niet vergeten dat we thuis met 3-0 van Feyenoord gewonnen hebben en daar vorige maand ook goed aan de wedstrijd begonnen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.