Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag hekelt Ronaldo na geweigerde invalbeurt

Ten Hag hekelt Ronaldo na geweigerde invalbeurt

21 okt 2022, 14:18

Manchester United-coach Erik ten Hag heeft vrijdag tijdens de persconferentie voor het uitduel met Chelsea bevestigd dat Cristiano Ronaldo twee dagen eerder tegen Tottenham Hotspur heef geweigerd om in te vallen. De 37-jarige aanvaller vertrok vervolgens vlak voor tijd.

Ten Hag heeft Ronaldo uit de selectie gezet voor het duel met Chelsea van zaterdag. Het is niet de eerste keer dat Ronaldo eerder de catacomben opzocht. De Portugees deed hetzelfde tijdens een oefenwedstrijd afgelopen zomer tegen Rayo Vallecano. "Ik heb hem na die wedstrijd al gezegd dat zijn gedrag onaanvaardbaar is", verklaarde Ten Hag.

"Dit is een tweede keer. Daar zijn consequenties aan verbonden. We zullen hem missen zaterdag, maar deze straf is belangrijk voor de instelling en de mentaliteit van de groep. Nu moeten we ons op Chelsea richten, het is een belangrijke wedstrijd. En we willen absoluut winnen."

Volgens de Engelse boulevardkrant The Sun kreeg Ronaldo ook een boete van 720.000 pond (826.000 euro) van de club.

René was het donderdagavond totaal oneens met Dick Advocaat over de weglopende Ronaldo. Bekijk het in de video hieronder.

René is het totaal oneens met Dick over weglopende Ronaldo: 'Schei uit, alsjeblieft zeg!'
1:56
René is het totaal oneens met Dick over weglopende Ronaldo: 'Schei uit, alsjeblieft zeg!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.