Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag heeft opnieuw geen basisplek voor Malacia en Van de Beek

Ten Hag heeft opnieuw geen basisplek voor Malacia en Van de Beek

15 juli 2022, 11:12

Erik ten Hag neemt het vrijdagmiddag met Manchester United op tegen Melbourne City, maar heeft opnieuw geen basisplek voor Tyrell Malacia en Donny van de Beek. Zij beginnen net als in het eerste oefenduel met Liverpool op de bank.

Ten Hag voert een aantal wijzigingen door ten opzichte van het oefenduel met Liverpool. Zo wordt het doel vanmiddag niet verdedigd door David de Gea, maar door Tom Heaton. De Gea - normaal gesproken de eerste doelman van The Red Devils - is geblesseerd.

In het centrum van de verdediging staat Victor Lindelöf, samen met de teruggekeerde Harry Maguire. In de voorhoede maakt Marcus Rashford plaats voor Anthony Elanga.

Tyrell Malacia zal nog even moeten wachten op zijn eerste basisplek in dienst van Manchester United. De linksback begint op de bank, evenals Donny van de Beek en Tahith Chong.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.