Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag heeft geen spijt

Ten Hag heeft geen spijt

11 aug 2018, 23:28

AMSTERDAM (ANP) - Trainer Erik ten Hag heeft geen spijt dat hij enkele spelers rust heeft gegeven voor de eerste competitiewedstrijd van Ajax tegen Heracles Almelo (1-1). ,,Want dit is wel een beetje noodzakelijk", zei hij.

Ten Hag liet zijn ploeg zonder Klaas-Jan Huntelaar, Nicolás Tagliafico, Frenkie de Jong en Lasse Schöne aftrappen. Vooral het gemis van Huntelaar liet zich voelen. Kaj Sierhuis kon geen moment waarmaken waarom hij mocht debuteren in de eredivisie. ,,We missen Dolberg", zei Ten Hag. ,,En Huntelaar heeft vorig seizoen vijf spierblessures gehad. Dan zijn drie wedstrijden in zeven dagen veel."

,,Tagliafico en Schöne hebben het WK gespeeld", vervolgde Ten Hag. ,,Zij hebben nauwelijks vakantie gehad. En Frenkie de Jong is lang geblesseerd geweest. Hij is nog steeds geen honderd procent."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.