Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag gunt veel spelers van Ajax rust

Ten Hag gunt veel spelers van Ajax rust

31 okt 2018, 20:50

AMSTERDAM (ANP) - Trainer Erik ten Hag benut het bekerduel van Ajax tegen Go Ahead Eagles om veel van zijn gebruikelijke basisspelers rust te gunnen. Van de elf spelers die zondag aan de aftrap verschenen tegen Feyenoord beginnen om 20.45 uur alleen Daley Blind, Donny van de Beek en Lasse Schöne aan de wedstrijd tegen de koploper van de eerste divisie in de Johan Cruijff Arena.

André Onana, Hakim Ziyech, Frenkie de Jong en Dusan Tadic zitten niet eens bij de selectie. Kasper Dolberg, Noussair Mazraoui en Matthijs de Ligt kunnen invallen als de tussenstand daar om vraagt. Ajax heeft een druk programma. De club speelt zaterdag alweer een competitiewedstrijd tegen Willem II en volgende week woensdag staat de zware uitwedstrijd tegen Benfica in de Champions League op het programma.

Opstelling Ajax: Lamprou; Kristensen, Schuurs, Blind en Bakker; Van de Beek, Schöne en Labyad; Cerny, Huntelaar en Neres.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.