Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag gunt Jay Gorter eredivisiedebuut op bezoek bij Vitesse

Ten Hag gunt Jay Gorter eredivisiedebuut op bezoek bij Vitesse

15 mei 2022, 13:35

Jay Gorter verdedigt het doel van Ajax in de laatste competitiewedstrijd van het seizoen. De 21-jarige keeper maakt in de Gelredome zijn debuut als basisspeler in de Eredivisie. Maarten Stekelenburg neemt plaats op de bank, net als Davy Klaassen.

Ajax verzekerde zich woensdag met een zege op sc Heerenveen (5-0) al van de 36e landstitel. Brian Brobbey, Youri Regeer, Kenneth Taylor en Devyne Rensch hebben een basisplaats gekregen van de vertrekkende trainer Erik ten Hag. Noussair Mazraoui maakt geen deel uit van de selectie. Hij speelt volgend seizoen voor Bayern München. Ook Jurriën Timber ontbreekt.

Het duel tussen Vitesse en Ajax begint om 14.30 uur, net als alle andere wedstrijden in de laatste speelronde van de Eredivisie.

Opstelling Ajax: Gorter; Regeer, Rensch, Blind en Tagliafico; Álvarez, Berghuis, Tadic en Taylor; Brobbey en Haller.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.