Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag grijpt hard in en zet Sancho uit selectie

Ten Hag grijpt hard in en zet Sancho uit selectie

14 sep 2023, 17:30

Jadon Sancho maakt voorlopig geen deel uit van de selectie van coach Erik ten Hag bij Manchester United. De 23-jarige aanvaller moet vanwege disciplinaire redenen een individueel trainingsprogramma volgen, meldt de club.

De aanvaller had eerder via X kritiek geuit op de handelwijze van trainer Ten Hag. De Nederlander liet Sancho twee weken geleden buiten de selectie voor de topper tegen Arsenal omdat hij zich niet goed genoeg zou inzetten tijdens de training. Sancho kwam in 2021 over van Borussia Dortmund, maar kreeg nog niet veel speeltijd onder Ten Hag.

Ook Antony ontbreekt voorlopig bij Manchester United. De Braziliaan is door zijn ex-vriendin Gabriela Cavallin beschuldigd van mishandeling. In afwachting van het onderzoek naar deze zaak zal de oud-Ajacied niet trainen en spelen bij de club.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.