Terug

Volg Vandaag Inside

'Ten Hag geschrokken van interview Ronaldo: Portugees krijgt enorme straf van Man Utd'

'Ten Hag geschrokken van interview Ronaldo: Portugees krijgt enorme straf van Man Utd'

14 nov 2022, 13:10

Erik ten Hag zou zijn geschrokken van het interview van Cristiano Ronaldo in het programma Uncensored van Piers Morgan. De Portugees haalde hard uit naar Ten Hag én de club en lijkt daarvoor een forse straf te krijgen.

"Ik heb geen respect voor hem omdat hij geen respect heeft voor mij", zei Ronaldo. "Als je geen respect hebt voor mij, dan zal ik ook nooit respect hebben voor jou. Niet alleen de trainer, maar nog twee of drie mensen rond de club. Ik voel me verraden. Sommige mensen willen me hier niet hebben. Ik voel me verraden en in de steek gelaten", aldus de 37-jarige Portugees.

Het is slechts een fragment uit een exclusief gesprek, waarin Ronaldo zich keihard uitlaat over zijn situatie bij Manchester United. Zo moeten ook the Glazers - de steenrijke eigenaren van United - het ontgelden in de nog niet gepubliceerde beelden, dat stelt presentator Morgan. Het explosieve interview blijft niet zonder gevolgen voor Ronaldo, zo melden verschillende Engelse tabloids.

Volgens Sky Sports-verslaggever Kaveh Solhekol zijn Ten Hag en de selectie "geschrokken" van het interview en "teleurgesteld dat hij de club en de coach in diskrediet heeft gebracht". Volgens de journalist is er bij Manchester United nooit iemand geweest die slecht over Ronaldo heeft gepraat, ondanks zijn slechte gedrag van de laatste maanden.

The Telegraph schrijft dat Ten Hag daarvoor om tafel gaat met het bestuur van 'The Red Devils'. De Britse krant weet dat er een hevige druk is ontstaan op de Nederlandse trainer om de Portugese vedette nooit meer het shirt van United te laten dragen. Ook teamgenoten zouden ervan overtuigd zijn dat Ronaldo het team eigenhandig destabiliseert en beter de club kan verlaten.

Verder staat Ronaldo een enorme geldboete te wachten. Volgens Metro gaat het om een bedrag van 1 miljoen pond (omgerekend 1.150.000 euro). Dat zou betekenen dat het icoon twee weeksalarissen zou moeten inleveren bij de club.

In Vandaag Inside vertelde René van der Gijp onlangs dat Manchester United de carrière van Ronaldo tot een goed einde moet zien te brengen. Kijk het fragment hieronder terug.

René over situatie Ronaldo bij Manchester United: ‘Je moet als club voor een goed einde zorgen’
1:40
René over situatie Ronaldo bij Manchester United: ‘Je moet als club voor een goed einde zorgen’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.