Terug

Volg Vandaag Inside

'Ten Hag genoemd als nieuwe trainer Tottenham'

'Ten Hag genoemd als nieuwe trainer Tottenham'

28 apr 2021, 09:48

Erik ten Hag wordt genoemd als een van de kandidaten om de ontslagen José Mourinho op te volgen als trainer van Tottenham Hotspur. De coach van Ajax concurreert om de positie met de Duitser Ralf Rangnick en de Brit Brendan Rodgers, aldus de Engelse krant Evening Standard.

Ten Hag is sinds januari 2018 trainer van Ajax. Hij leidt de club uit Amsterdam dit seizoen zo goed als zeker naar de 35e landstitel en heeft een contract dat nog een jaar doorloopt.

De Spurs hebben tijdelijk Ryan Mason aangesteld als coach, maar de Londense club wil volgend seizoen weer een grote naam voor de groep. Julian Nagelsmann was volgens Britse media eerste keus, maar de 33-jarige Duitser heeft inmiddels gekozen voor Bayern München.

Rangnick is momenteel clubloos; hij was eerder trainer van onder meer RB Leipzig, Schalke 04 en TSG Hoffenheim. Rodgers is de huidige coach van Leicester City.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.