Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag geniet van feestende spelers

Ten Hag geniet van feestende spelers

27 nov 2018, 23:20

ATHENE (ANP) - Trainer Erik ten Hag was zo opgelucht over de zege van Ajax op AEK Athene (2-0) dat hij zich even liet gaan na het laatste fluitsignaal in het olympisch stadion. Hij liep met zijn spelers richting de meegereisde supporters en liet horen dat hij al aardig op de hoogte is van het muzikale repertoire van de Amsterdamse aanhang.

Eenmaal in de kleedkamer hield Ten Hag zijn mond. ,,Ik heb niets gezegd en genoten hoe blij iedereen was", zei de trainer die zijn eerste half jaar bij Ajax aan het einde van het afgelopen seizoen in mineur afsloot. Ontevreden fans schreeuwden dat hij moest oprotten na het laatste competitieduel tegen Excelsior. Zo stond de coach eigenlijk al onder druk toen hij in de zomer met de voorbereiding aan het nieuwe seizoen begon.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.