Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag baalt van incomplete selectie: 'Het is crazy, belachelijk'

Ten Hag baalt van incomplete selectie: 'Het is crazy, belachelijk'

14 juli 2019, 21:14

Ajax-trainer Erik ten Hag baalt ervan dat hij in de voorbereiding op het nieuwe seizoen niet kan beschikken over zijn volledige selectie. Verschillende spelers hebben nog vakantie, doordat zij actief waren op internationale toernooien. Daardoor kan Ajax zich niet optimaal voorbereiden op het nieuwe seizoen, vertelt Ten Hag bij Ziggo Sport.

'Ik heb het wel vaker gezegd: het is crazy. Wij gaan straks de eerste competitiewedstrijd spelen, terwijl we niet één keer met de hele ploeg samen hebben gespeeld.'

'Het is belachelijk. Hoe kun je je dan voorbereiden? Hoe kun je beleid maken? Onze eerste tegenstander zal dat niet hebben, die kunnen zich wel voorbereiden. Ajax niet, want wij hebben internationals die op de Copa América en de Afrika Cup spelen… Het seizoen is crazy.'

Ten Hag sneert: '200 miljoen tv-geld, wat is dan unfair?'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.